вторник, 27 јануари 2015  |  Вести денес: 0
jie

Македонија официјално го презеде претседавањето на Советот на министри за култура на ЈИЕ

Денеска, Македонија официјално го презеде од Словенија претседавањето со Советот на министри за култура на Југоисточна Европа (КОМОКОСЕЕ) за период од една година. На состанокот на министрите во Брдо кај Крањ министерката ...